Blogunuz İçin Mükemmel Logo Tasarımları

Saat/ Yorumlayın...
Her blog sahibi kendine özgü bir logosu olsun ister. Bu yüzden logo yüksek derecede bir öneme sahiptir. Ben de biraz araştırma yaptım ve göze çok hoş gelen bir kaç logo yazı tipi buldum. İşte onlardan en iyileri:

PARANOID
Paranoid kendine özgü, güzel tasarlanmış bir fonttur. Kesinlikle bu fontla oluşturulan bir logo sonrası tasarımınız büyük ölçüde hareket kazanacaktır. Bu fontu kullanmayı tercih ederseniz okunuşunun kolay olmaması ve biraz kalabalık görüntüsü nedeniyle yazı boyutunu büyük tutmanızı öneririz. Bu yazı tipinin özellikle moda, magazin üzerine yazı yazan blogcularımızın ilgisini çekeceğini düşünüyoruz.




NEO NECO
Sade tipografisiyle dikkat çeken yazı tipi logonuzda profesyonel bir görünüm oluşturacaktır.

 


PLSTK
Farklı bir yazı tipi olan PLSTK, bloguzuna alternatif bir duruş katacaktır. Alternatif yapısı özellikle müzik bloglarının logo yapımında kullanışlı olacaktır diye düşünüyoruz. Yazı tipini daha ayrıntılı incelemek için linki tıklayabilir, dilerseniz tanıtım videosunu inceleyebilirsiniz.




Code
Çok güzel ve temiz bir görünüş sunan yazı tipi ışık etkileri eklendiğinde de oldukça kullanışlı hale gelmektedir. 



Val 
Tek kelimeyle eğlenceli bir yazı tipi. Logonuzda bu fontu tercih etmeyi düşünüyorsanız unutmamanız gereken birkaç şey var; küçük boyutlarda kesinlikle okunaklı olmayacağı ve kısa blog adlarında daha iyi duracağıdır. Eğer uzun bir blog adınız varsa, bu yazı tipini çok fazla önermiyoruz.
 


0 yorum:

Yorum Gönder