Adsense Onayı İçin Yapmanız Gerekenler

Saat/ Yorumlayın...
adsense
Bilindiği üzere Google Adsense blogunuzdan para kazanmanın en iyi yolu. Elbette Adsense haricinde bir çok kazanç sağlayan yerler ve yöntemler var fakat aralarında en fazla gelir sağlayabileceğiniz model Adsense.

Ancak Google doğal olarak her blogu Adsense'e onaylamadığı gibi katı prensiplerini uygulatmaya mecbur bırakıyor. Bunların ilki domain adınızın en az 6 aylık olması. Bu yüzden yeni blog açanlar bu 6 ay boyunca iyi içerik üretip, güçlü trafik çekmesi yapabileceği en iyi şeydir.

Ayrıca mümkün olduğu müddetçe Blogspot blogları kullanın ve .com, .net gibi alan adı alacağınız zaman Google'ın kendi servisleri kullanın. Bu Adsense servisi onayı için etkili bir yoldur.

Yukarıda en az 6 aylık bir domain'e sahip olmanız gerektiğini söyledik. Bu kadar bekleyemem diyorsanız, süresi dolmuş bir alan adını satın alabilirsiniz.Her gün onlarca domain, sahibi artık kullanmak istemediğini ya da yenileme ücretini ödeyemediği için boşa çıkıyor. Bunları takip edip iyi bir alan adına sahip olabilirsiniz.


0 yorum:

Yorum Gönder