Blogunuzdan Para Kazanmak Icin Temel Adımlar

Saat/ Yorumlayın...
Bu günlerde ünü artan gelir piyasalarından biri de internet. Gün geçtikçe önemi artıyor ve daha fazla kişinin dikkatini çekiyor. Özellikle blogların son dönemde sayısı önemli ölçüde arttı.

Kişisel bir blogu yönetmek ve bundan para kazanmak çoğu kişinin hayallerini süslüyor ve çoğu kişi de bu hayali gerçekleştiriyor. İşin en güzel yani çalışma saatin tamamen kendine bağlı olması ve istediğiniz an, istediğiniz yerde yazıyor olabilmeniz. Bunları elde edebilmek için bazı adımları doğru atmanız gerekmektedir.

Hakkında Yazacağınız Bir Niş Konu Seçiniz

Eğer blogdan para kazanmak istiyorsanız, blogunuzda belli konular içerisinde yazılar yazın ve o konularda uzmanlaşın. Elbette blogunuzu bir günlük olarak kullanabilir, derin düşüncelere daldığınız anda aklınızdan geçenleri yazıya dökebilirsiniz. Ama bu para kazanmak için oluşturduğunuz blogunuzda çok fazla sayıda ziyaretçiyi etkilemeyebilir. Bu yüzden okuyucularınızın daha fazla ilgisini çekebilecek konular üzerinde yazmayı deneyin. Bir kaç örnek olarak:

  • Teknoloji ve cihazlar
  • İlişkiler - örneğin, kız/erkek arkadaş edinme taktikleri7
  • Finans ve yatırım
  • Moda

Düzenli Olarak Kaliteli İçerik Üretin

Bir niş seçtik ve şimdi sıra onun hakkında yazılar yazmaya geldi. Bulduğunuz konu hakkında yazacağınız konular ne kadar çok insanlarla birinci dereceden ilişkiliyse, yazınız o kadar çok ilgi görecektir. Örneğin yeni çıkan bir ürünün özelliklerini anlatıp kullanıcılar arasında ne kadar büyük bir yankı uyandırdığını anlattığınızda, yazınızı okuyan kişi içerik hakkında daha çok heyecanlanacaktır. 

İçeriklerinizi belli bir düzende yazmanızda fayda vardır. Okuyucularınız ne zaman paylaşım yapacağınızı bilir ve sitenizi takipte kalır.



0 yorum:

Yorum Gönder